Kuinka maksimoida tulot Adf.lyn avulla


Muutamia vinkkejä

1. Muista aina kirjautua sisään ennenkuin lyhennät linkkejä
Adf.ly on samaan aikaan linkin lyhentäjä ja rahan tekijä. Jos et ole kirjautunut sisään ennenkuin lyhennät linkin, sinä menetä rahaa jonka olisit muuten tienannut.

2. Jaa linkkejä Facebookissa
Kuten kaikki tietävät FB on erinomainen paikka jakaa linkkejä, linkkien jakaminen profiilissa ja FB ryhmissä suurille joukoille lisää rahan tulojasi dramaattisesti. Vaikka sinulla ei olisikaan nettisivua tai blogia missä on paljon liikennettä, voit silti tienata jakamalla linkkejä kavereillesi Facebookissa.

Huomio: Facebook on blokannut adf.ly linkkien käytön, voit aina naamioida linkin toisella URL lyhentäjällä kuten tinyurl

3. Ansaitse rahaa forumilla
Kannattaa etsiä forum missä on paljon rekisteröityneitä käyttäjiä. Hyviä tapoja on jakaa hauskoja kuvia, linkittää hyödyllistä informatiota. Jos sinulla on tietoa monia askarruttavasta kysymyksestä ja lyhennät sen käyttämällä adf.lytä saat varmasti paljon klikkauksia. suomi24.fi vink vink!

4. Käytä adf.lytä kaikkiin ulos meneviin linkkeihin
Jos bloggaat tai pidät sivustoa on hyvä idea laittaa artikkelin loppuun muita lähteitä samasta aihealueesta. esim. 1000 kävijää joista jokainen klikkaa linkkiä tienaa sinulle $4 parhaimmillaan!!

5. Muunna kaikki linkkisi adf.ly linkeiksi
Käytä "website entry scriptiä" sivullasi jolloin jokainen sivunlataus tuottaa sinulle rahaa. Käytä tätä tekniikkaa varoen koska se saattaa ärsyttää sivulla kävijöitä, kun jokaisen klikkauksen jälkeen näytetään mainoksia. Vaihtamalla var adfly_advert = 'int' kohdasta sanan "int" muotoon "banner" muuttuu mainoksen tyylin yläbanneri mainokseksi, se tienaa sinulle muutaman taalan vähemmän, mutta auttaa sinua säilyttämään vierailijat!


Adf.ly ei hyväksy alastomuuteen liittyviä linkkejä ja pahimmassa tapauksessa tilisi ja varasi jäädytetään. Alaston kuvia varten on olemassa linkbucks.


Käytä kaikkia keinoja hyväksesi niin alat näkemään tuloksia muutamassa viikossa. Jaa vain tietoa josta on ihmisille hyötyä, jolloin he klikkaavat todennäköisemmin uudestaan linkkejä missä lukee adf.ly!

Kunnioita muita ja ennen kaikkea pidä hauskaa tehdessäsi rahaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti